Tehnologia 5G – ultima armă a Elitei pentru depopulare (plus film doc.subt.RO despre 5G)


Am mai publicat despre acest subiect și voi continua să mai public deoarece este un pericol la adresa existenței rasei umane. După cum probabil ați aflat și în România s-a aprobat de către guvern introducerea și dezvoltarea tehnologiei 5G, iar companii ca Vodafone și Digi se grăbesc din acest an introducerea ei în unele orașe din țara noastră. 5G va emite de zece ori mai multa radiatie, deoarece va folosi frecvente care sunt „de zece ori mai mari decât cele folosite de tehnologiile actuale de retea„, potrivit Euronews . 5G utilizează unde milimetrice cunoscute ca frecvențe extrem de ridicate (microunde).

Aceste frecvențe înalte nu le vor înlocui cele actuale, ci vor fi adăugate la rețeaua existentă. Un purtător de cuvânt al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) a declarat pentru Euronews că „Pentru a ține cont de creșterea volumului de informații care vor fi transferate de rețelele 5G, vor fi necesare mai multe frecvențe la frecvențe mult mai mari„; și anume, va necesita instalarea mai multor turnuri de celule. Această radiație cu microunde ne înconjoară și duce la scăderea fertilității (scăderea numărului de spermatozoizi), care, probabil, poate fi legată de agenda de depopulare (vezi Agenda 21). S-a descoperit că sperma este deteriorată chiar și de la o rată a radiației foarte scăzută la 0,00034 – 0,07 micro-watt pe centimetru, potrivit BioInitiative 2012 Reoprt – https://bioinitiative.org/conclusions/

Dr. Martin Pall, expert în efectele umane ale radiației RF, avertizează că omenirea se apropie de dispariție din cauza infertilității, cu nivelul de radiație la care suntem expuși în prezent: „Daune ale AND-ului sunt cunoscute a fi produse de aceste EMF, apar în sperma umană, de asemenea, în embrionii umani, ceea ce duce la creșteri mari de mutație la toți copiii născuți”. Se crede că o creștere a frecvenței de mutație de 2,5 până la 3 ori va duce la dispariție din cauza acumulării unui număr mare de mutații dăunătoare. „S-ar putea să fim deja peste acest nivel și, dacă este așa, pur și simplu continuarea expunerilor noastre curente va duce la o eventuală dispariție. Creșterile ulterioare ale expunerilor vor fi mai rapid auto-distructive. 

     Ce sunt orașele inteligente?

 Orașele inteligente au o conectivitate digitală completă prin instalarea unei rețele masive de senzori wireless cu celule mici aproape invizibile pe stâlpii de iluminat, stâlpi de utilitate publică, case și întreprinderi din toate cartierele și orașele pentru a integra IoT cu ITTechRepublic explică faptul că orașele inteligente sunt „conectate”, ceea ce înseamnă că ele colectează date de la senzori IoT în lumini de drum și alte dispozitive pentru a oferi „servicii mai bune și o mai bună comunicare„; în special, subliniază că acest lucru va îmbunătăți serviciile municipale: https://www.techrepublic.com/article/smart-cities-6-essential-technologies/

    Ce este IoT?

Io T este Internetul Lucrurilor- Aceasta înseamnă că mai multe dispozitive care vor avea microcipuri în ele, vor trimite semnale către un sistem centralizat în care toate aceste date vor fi colectate, analizate și stocate în scopuri necunoscute pentru noi. Este numit „următorul mare lucru”, potrivit lui Wired :https://www.wired.com/insights/2014/11/the-internet-of-things-bigger/

Cu toate acestea, aceasta prezintă și riscuri grave pentru sănătate, deoarece va crea „o pătură electromagnetică expandată deasupra fiecărui oraș„.

   Cum este tehnologia 5G conectată cu orașele inteligente?

Accenture declară pe site-ul său că „Următoarea generație de infrastructuri de rețele fără fir va fi construită utilizând rețele cu celule mici care utilizează tehnologia wireless 5G. Aplicațiile Smart City care utilizează în prezent rețelele wireless actuale prezintă deja beneficii semnificative pentru comunități și se așteaptă să transforme economiile locale.” Orașul tiraniei inteligente se apropie de tine. Epoch Times raportează despre pregătirile pentru implementarea sistemului regimului chinez pentru supravegherea și controlul cetățenilor săi în Darwin, Teritoriul de Nord din Australia:https://www.theepochtimes.com/chinas-big-brother-social-control-goes-to-australia_2898104.html

Aceasta va însemna supraveghere și control social total 24/7. Camerele de supraveghere și microfoanele, turnurile mini-celulare 5G vor fi instalate în partea superioară a luminilor stradale cu LED-uri, contoarele inteligente vor înregistra toate acțiunile care necesită utilizarea energiei electrice, aparatele electrice și echipamentele portabile vor veni cu microcipuri Wi-Fi care vor aduna informații și vor transmite la un system centralizat. Aceasta se numește IOT – Internetul Lucrurilor, că orice element care poate fi conectat la sistem, adunând informații și efectuând supravegherea asupra noastră va fi conectat la acest sistem.

    De la 5G la AI și Transumanism

Dean Henderson, MS în Studii de Mediu de la Universitatea din Montana, oferă un avertisment sever și spune că 5G este jocul final al DARPA (Departamentul de Cercetări Avansate din Apărare al SUA) pentru omenire. Henderson adaugă că „Chemtrails este mijlocul prin care ni se încarcă corpul cu aluminiu (prin nanoparticule), deoarece acesta este cel mai bun dirijor pentru a ne conecta la grila inteligentă de 5G. Transgender-ismul este o Agendă 21, un cal troian pe calea către trans-umanism, care implică integrarea 5G în ființa noastră.”

Interviul video aici: 

Sondarea din Silicon Valley pe care o folosesc pentru a promova acest coșmar Orwellian îl numesc A IV-a Revoluție industrială. ,,Se caută să se integreze tehnologia undelor de joasă frecvență a armelor inteligente cu procesele biologice„. Aceasta corespunde declarației făcute de Mooly (Shmuel) Eden, președintele Intel, o viziune pentru omenire că toți vom fi microcipați în viitor.

    5G este multistratificat

5G nu este o platformă construită dintr-o dată, ci este construită în mai multe etape. Un astfel de strat include LED-uri stradale care sunt cunoscute a fi cancerigene si dăunătoare pentru vedere, în conformitate cu France 24Telegraph avertizează că aceste stradale pot dubla riscul de cancer, potrivit unor noi cercetări. Exploatarea străzilor cu LED-uri este una dintre tehnologiile care permit orașele 5G și orașele inteligente, potrivit Navigant Research. Un strat este construit pe celălalt. Wi-Fi este instalat pe strada cu LED-uri, cu emițătoare și camere de luat vederi, transformându-le în turnuri mini-celulare, potrivit Energy Manager Today, cu supraveghere 24/7.

Contoare inteligente, televizoare inteligente, case inteligente, în care frigiderele, mașinile de spălat și alte dispozitive electrice vor conține un microcip care va colecta date despre utilizarea dvs., vor fi vândute de giganți social media și motoarele de căutare vor stoca datele noastre. Acest lucru ne face vulnerabili deoarece există un control central care controlează aceste microcipuri și poate închide un aparat prin apăsarea unui buton sau a sistemului intenționat sau accidental. Un contor inteligent poate fi oprit și apoi sunteți tăiat de la electricitate.

       5G este conectat cu Agenda 21

5G face parte din Agenda 21 a ONU, care este un plan de depopulare care are ca scop depopularea a 95% din populație și desfășurată de zeci de ani în întreaga lume. Există multe mijloace implementate pentru a atinge acest obiectiv genocid, incluzând OMG-uri (verificați Codex Alimentarius al ONU), vaccinuri, contoare inteligente, alimente iradiate, fluorurare a apei și pastei de dinți, chemtrails (Geoengineering) și recent lansarea 5G pe care Trump o împinge ca parte a „Rasei tehnologice”. Ceea ce arată foarte suspect este faptul că zonele Elitelor sunt scutite de această exploatare de 5G, incluzând zona de vară a lui Trump din Florida (kla.tv), în timp ce această lansare de radiații dăunătoare este forțată oamenilor „obișnuiți” din întreaga lume.

,,5G este un război tăcut, nevăzut, împotriva umanității” – Claire Edwards, un veteran din staff-ul ONU : 

 

 

5G este dezvoltată ca armă

Nu există teste de siguranță și nu vor exista teste de siguranță pentru 5G, deoarece au fost dezvoltate ca un sistem de armament. Este menită să facă rău! Recent intervievat,Barrie Trower, fost expert în arme cu microunde din Royal Navy (în anii 1960), când a fost întrebat dacă 5G a fost dezvoltată ca armă, el a răspuns cu claritate DA! Priviți interviul la min. 8.09 : 

 

     Cum știi dacă 5G se desfășoară lângă locuința ta?

Deoarece undele milimetrice ale modelului 5G nu se propagă bine, deoarece funcționează la o frecvență atât de înaltă încât pot călători numai în linie dreaptă de la un punct la altul, ele pot fi ușor blocate dacă există obstacole fizice în cale. De aceea mini-turnuri wireless se vor monta pe străzi din 150 în 150 de metri. Copacii pot bloca și absorbi semnalele de tip 5G, astfel încât aceștia vor fi tăiați unde utilizează tehnologia fără fir 5G, mai ales copacii mari, bătrâni.

 Deci dragilor, situația este foarte gravă, nu rămâne decât să vă documentați în continuare și să vă protejați familia prin mijloace proprii, guvernele și-au dat mâna cu controlorii noștrii pentru a ne ucide încetul cu încetul…

    Sursa: http://humansarefree.com

   Documentarul ,,Apocalipsa 5G!” cu subt. RO, iar dacă dictatorii de la youtube va șterge filmul îl găsiți și la ruși aici :  https://ok.ru/video/2047502846524

https://burebista2012.blogspot.com/

Acest articol a fost publicat în PERICOL (5G). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Tehnologia 5G – ultima armă a Elitei pentru depopulare (plus film doc.subt.RO despre 5G)

  1. Ene Constanta zice:

    ATi inebunit de tot ticalosilor …Ce nu va mai ajunge ???…de ce vreti distrugerea omenirii ??? aveti grija….

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.