Sătul de înmormântările și reînhumările impostorilor venetici care au alcătuit „casa regală”, azi nici nu am deschis televizorul.


Iată ce spunea unul din frații Elenei de Grecia, cea cu tămbălăul slugarnic de azi, regele George (a stat pe tronul Greciei doar un an, din 19 decembrie 1923 a trăit la București în țara soției sale, principesa Elisabeta a României) nu s-a ferit să afirme despre „casa regală a României”: „Dacă familia regală a Greciei ar comite doar 10% din abuzurile și ilegalităţile înfăptuite de familia regală a României, grecii ne-ar scoate din palatul regal, ne-ar pune la zid şi ne-ar împuşca pe toţi.”

Marius Albin Marinescu

Acest articol a fost publicat în MONARHIE (de azi). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Sătul de înmormântările și reînhumările impostorilor venetici care au alcătuit „casa regală”, azi nici nu am deschis televizorul.

  1. ciclop zice:

    GRECII SUNT UN POPOR DEMN SI CU O ISTORIE DEMNA DE ADMIRAT!!! NOI „RUMANII” NE INCHINAM SI II SLAVIM PE TOTI IMPOSTORII SI DUSMANII NEAMULUI ROMANESC INCEPAND CU IMPARATUL,TRAIAN SI TERMINAND CU „HOP IN TOOLII” ASA CUM ERAU NUMITI ACESTI HOHENZOLERNI < probabil ca am scris gresit numele dar se intelege despre cine este vorba. !!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.