MARCAREA IZOTOPICĂ A OAMENILOR PRIN CONSIMȚĂMÂNT!


ADEVĂRATUL SCOP ASCUNS (VICLEAN) AL PANDEMIEI

Adevăratul scop ascuns (viclean) al Pandemiei – marcarea izotopică a oamenilor prin consimțământ!

În ultimele 3 luni cu toții am auzit multiplele scopuri ale Pandemiei regizate de Covid19:

– distrugerea economiei mondiale și dependența de sistemul corporatist de furnizare a orice, de la mâncare, energie, internet, alte consumabile, etc.

– anularea folosirii combustibilor fosili!

– forțarea Legii Vaccinării Obligatorii în toate statele;

– anularea banilor lichizi și înlocuirea cu moneda digitală (cripto-monedă) prin sistemul de blockchain!

– vaccinarea tuturor oamenilor cu nanocipul, despre care deja se știe că va fi prezent în vaccinul antidot “contra” Covid19!

Însă până la vaccinul propriu-zis, sistemul mondial antihristic – pretextând “grija pentru sănătatea oamenilor – își propune să le ia temperatura craniană tuturor oamenilor prin anumite dispozitive termice, iar acestea se preconizează că vor fi montate în autobuze, firme, instituții publice, șamd!

Costul unui astfel de scanner este de 12.000 de euro, adică aproximativ 60.000 de lei (600 de milioane de lei vechi), și întrebarea care se ridică este: De ce să fie nevoie de o asemenea infrastructură, intruzivă, și mai ales foarte scumpă?.

Citiți în articolul de mai jos scopul cu care vor fi montate, și anume în fiecare zi să fie luată temperatura angajaților, șamd!

https://www.mediafax.ro/social/pregateste-te-sa-te-intampine-termoscanerele-la-usa-scolilor-si-a-gradinitelor-sistemul-este-deja-in-testare-19108188

Fiind un dispozitiv atât de scump și ultra-sofisticat deținând tehnologie de ultimă generație, Inteligență Artificială, inclusiv kitul de Recunoaștere Facială, access la bazele de date naționale și internaționale, evident că va exista posibilitatea să identifice în orice moment dizidenții sistemului, șpe baza unei temperaturi eronate să dea semnalul către Poliție pentru a-i sălta pe oamenii respectivi!

Cine să apere drepturile oamenilor la vreme de “suspendare” a democrației!? Nu vedeți că toată lumea e distrusă de acest sistem inchizitorial, care pretextând că previne răspândirea unui virus a cărui existență NU a fost dovedită – ne distruge economia și libertățile de orice fel!? Așa că cereți cu toții, la unison, ca această stare să înceteze, narațiunea oficială – a existenței și periculozității virusului – să fie lepădată, și să ne luăm cu toții înapoi drepturile umane normale pe care le avem daruite de la Dumnezeu adevărat!

Ca să nu mai zic de faptul că întreaga pandemie e o regie sinistră si complet fabricată, gândiți-vă că un om poate avea o temperatură ridicată din orice alt motiv, nu că ar fi bolnav de Covid19:

– poate fi răcit; -poate avea altă gripă; -poate fi supraponderal și suprasolicitat de vreun efort;

– poate avea orice altă afecțiune;

Iar regula pe care vor să o impună este că cine e găsit cu o anumită temperatură minimă, să fie săltat de Poliție, căci sistemul scannerelor dotat cu Inteligență Artificială va alerta cea mai apropiată circă de poliție pentru a-l carantina pe respectivul om!

În ce pușcărie digitală, inumană, ne băgăm, doar pentru că așa vrea Tătaru, Arafat, Bill Gates, OMS și Rockefeller?.

Nelu Tătaru:

”Vom stabili procedura de dotare a tuturor instituțiilor publice cu termoscannere. Sistemul va fi implementat inclusiv la mijloacele de transport în comun. De asemenea, într-un anumit interval de timp pe care îl vom stabili, toți angajații economici vor fi obligați să ia zilnic temperatura angajaților sau să își achiziționeze termoscannere. Termoscannerele vor fi dotate cu camere video pentru ca persoana să fie identificată iar în cel mai scurt timp un echipaj de poliție o va prelua în siguranță și o va preda celui mai apropiat spital unde cu demnitate i se va stabili riscul epidemiologic.”

================

NICI ACUM NU VĂ DAȚI SEAMA CĂ FACEȚI PARTE DINTR-UN EXPERIMENT GLOBAL???

Știți de la ce temperatură corporală vei fi încadrat oficial că ești suspect de Covid19?

R: de la temperatura de 38,4 Grade Celsius!

Aloooo, teroriștilor, fasciștilor medicali, impuneți o tiranie globală folosindu-vă de un pretext atât de nesustenabil!?

Normal că o faceți pentru că voi nu știți de Dumnezeu, de țară, de omenie, de patriotism, de iubire a aproapelui, ci funcționați după chipul și asemănarea lojelor masonice din care faceți parte, loji care vă impun cu mână forte toate aceste abuzuri!

Să răspundă cineva de ce spitalele sunt închise pe tot pământul și au pază strictă, și de ce există monopol în opinia publică cu privire la raportarea cazurilor de Covid19?

Să se răspundă de ce s-a dat o lege prin ordonanță militară prin care se spune că doctorii sau personalul medical care nu raportează decât spre Centrele județene, să fie sancționați drastic!? Cine sunt acești “pandemiști globali” care ne amenință medicii să nu cumva să vorbească liber despre Covid19?

Să se spună de ce există cenzură la toate nivelurile, iar doctori precum Andrew Kaufman, Rashid Buttar, și alții care au altă opinie față de Pandemie, de ce ei nu sunt lăsați să își spună punctul de vedere?

De ce nu se dezbate public faptul că încă din 2010, fundația Rockefeller a conceput acest plan al izolării mondiale?

Revenind la termo-scannere – O temperatură obișnuită a unui om este de 37 de grade Celsius, iar la o variație de doar un grad în plus să fim încadrați la suspecți de Covid19???

Asta ne demonstrează despre ce e vorba – nu are deloc legătură cu sănătatea, ci are legătură cu CONTROLULpentru că scopul lor pe termen lung, după ce vor fi fost marcați izotopic oamenii este acela de a-i identifica din vreme pe cei care nu sunt cipați, iar ei acum – prin montarea de aceste termo-scannere – nu fac decât să construiască infrastructura tiranică de care au nevoie!

Iar dacă vei fi săltat pentru că ai apărut pe nu-știu ce scanner la hale, la magazine, sau în vreo piață că ai o temperatură de minim 38,4 grade Celsius, vei fi carantinat forțat unde vrea sistemul, și testat de Covid19!

Dar ce să spunem despre acele teste, sau măști deja infestate, și descoperite de jurnaliști din Olanda sau Marea Britanie:

https://www.telegraph.co.uk/news/2020/03/30/uks-attempt-ramp-coronavirus-testing-hindered-key-components/

https://www.thedailybeast.com/coronavirus-test-kits-have-been-contaminated-with-coronavirus-says-report

Adică dacă noi, oamenii simpli îi prindem pe cei din spatele Pandemiei că joacă murdar, nu se întâmplă nimic? Iar dacă cumva sunt demascați, tot noi – “cetățenii jurnaliști” – suntem cenzurați?

Oamenilor, nu vă mai supuneți sistemului antihristic, că altfel, niciodată nu se va mai reveni la normalitate!

Iar acum urmează înșelăciunea lor de dinainte de ciparea prin injectare:

Aceste scannere, care vor fi puse la dispoziția tuturor autorităților și forțate în a le utiliza, au rolul de a MARCA IZOTOPIC OAMENII!

Adică de a-i ștanța pe frunte cu codul de bare! Acesta va fi invizibil la început, însă la momentul la care va decide regimul antihristic global, codurile de bare se vor aprinde pe frunte (vor emite fotoni) și vor fi vizibile tuturor!

Citiți articolele ce există deja de un an de zile pe subiectul ăsta (și care se află la sfârșitul prezentului text)!

Priviti video-ul cu marcarea izotopica explicat in cei mai simpli termeni cu putinta!

Marcarea izotopică – pecetluirea cu raze laser a oamenilor

Ați văzut ce se spune, că șeful Regional al Imigrației din Rusia a folosit această tehnică pe copila sa de doar 5 luni, iar apoi a spus că nu va mai fi nevoie de nicio poză pentru fetiță, căci va fi în sistem pentru totdeauna! Ce înseamnă asta, că nu mai e nevoie de nicio poză?

Căci craniul unui om e clar că se schimbă de la vârsta de 5 luni până la, să zicem vârsta buletinului, adică 14 ani – așa că de ce nu mai e nevoie de nicio altă identificare?

Răspunsul este că odată marcată fruntea omului respectiv, acea marcare va sta și va dăinui în acel om pt totdeauna!

Acum priviti și invenția în acest sens, cu toate asemănările de rigoare: forma aparatului, faptul că se pune pe ascuns, totul se face în mai putin de o secundă, în instituții de stat și private, marcare permanentă, nu oate fi ștearsă, și mai ales scopul cu care se face – CA SĂ ȚI SE MAI DEA POSIBILITATEA DE A MAI RĂMÂNE INTEGRAT ÎN SISTEM, nu cumva să fi văzut ca pe o “amenințare” pt ceilalți!

– patentul în acest sens – https://patents.google.com/patent/US5878155A/en – de unde reiese că tehnologia există deja!

Iar în final, vă invit să vedeți ce anume pățesc cei care se vor lăsa marcați!

Gândiți-vă un pic și ieșiți din zona de confort relativ în care vă aflați – oare OMS vrea binele acestei lumi, când ea de fapt distruge o economie mondială plecând de la un motiv fabricat?

Oare OMS vrea binele oamenilor când pune monopol pe dezbaterea privind existența, virulența, tratarea și prevenirea apariției virusului/bolii?

În Spania amenzile pleacă de la 100 de euro, la noi de la peste 400 de euro! Acolo amenda maximă e de 500 – 1000 de euro, iar la noi de peste 4000 de euro!

Și gândiți-vă la raportul dintre salariile sau veniturile dintre România și Spania!

Gândiți-vă la diferențele dintre România și Spania!

Ce interese au acești teroriști globali devreme ce în România sunt cele mai mari și mai multe amenzi în perioada pandemiei?

Iată despre ce e vorba – știu antihriștii că mai e un pic de conștiință liberă în România, ca de altfel și în celelalte state ortodoxe, și astfel îi înfierează pe mai marii statului să impună asemenea tiranii, să imprime asemenea stare de spirit plină de teroare, în care dacă ai primit o asemenea amendă de 20.000 de lei (200 de milioane lei vechi) mulți dintre oameni se îmbolnăvesc pe sistem nervos, iar alții după cum deja au fost câteva cazuri – se sinucid de supărare și deznădejde!

Rețineți detaliile tehnice despre tot acest proces al MARCĂRII IZOTOPICE, cu mențiunea că acelui scanner îi trebuie doar o secundă pentru a imprima codul de bare nanometric pe fruntea omului!

Feriți-vă de așa ceva toți cei care înțelegeți despre ce e vorba și care mai aveți o fărâmă de conștiință în voi!

Dar și dacă nu pricepeți detaliile tehnice, și dacă sunteți slabi de înger, și dacă nu credeți că acum a început prigoana fățișă a tuturor oamenilor, în special a creștinilor, și dacă nu înțelegeți toate acestea, măcar priviți înlăuntrul vostru și întrebați-vă:

“De ce e atâta grabă, ură și monopol în aceste proceduri ale OMS, ale statului inchizitorial, în aceste ordonanțe militare, în care dacă nu te supui normelor lor vădit false, abusive și idioate, să fii scos în afara sistemului, să fii amendat, carantinat, izolat, băgat la pușcărie, eventual ghilotinat, șamd?

Ce interes să ascundă toată această ferocitate, încât nu se permite în media vreo părere alternativă!?

Ce ascund cei ce se află în spatele Pandemiei de cenzurează orice la foc continuu?

Ce ascund de vor ca nici măcar un zâmbet să nu mai vedem pe stradă, căci e obligatorie masca?

Ce ascund de nici fața liberă nu ne-o lasă, fiind obligatorii și ochelarii în perioada următoare?

Ce ascund ei de nu lasă mai mult de 3 oameni să se strângă, și prin asta previn orice tip de protest? Ei știu că perioada asta e foarte critică pentru ei, căci i-am putea da înapoi cu tot procesul lor satanic dacă lumea ar lua aminte la dovezile deja disponibile peste tot despre planul lor – așa că până termină ei de montat sateliții 5G, și până îi marchează izotopic pe oameni, există posibilitatea să fie demascați în totalitate și trași la răspundere masiv de tot! De aceea nu lasă niciun tip de PROTEST să fie măcar posibil, căci nici în perioada de relaxare nu ai voie să te strângi 3 oameni la un loc – atât de teamă le este de protest popular, căci la câte demascări au avut loc, imediat bulgărele de zăpadă s-ar rostogoli împotriva lor!

Ei ascund exact ce veți găsi în aceste pagini – faptul că e un război între slugile satanei și oameni, cu scopul de a te cipa sau de a te distruge dpdv civil, iar înșelăciunile alternative sunt multe!

Căci asta e alternativa – moartea civilă!

Nimeni nu vorbește despre marcarea izotopică, deși sunt mulți dizidenți ai NOM, începând cu David Icke, Alex Jones, șamd!

Ei fie nu știu că există așa ceva, fie nu sunt lăsați să dezbată asta!

Recapitulare:

Există tehnica de marcare izotopică a oamenilor încă din 2008, ea se face cu ajutorul unui scanner specializat în mai puțin de o secundă, după cum ați putut citi în patentul de mai sus;

– singura condiție pentru a fi o marcare eficientă este ca oamenii să acepte această procedură în mod VOLUNTAR, adică prin consimțământ prealabil, scris sau de orice altă natură!

– acceptarea procedurii respective se poate face folosindu-se de orice justificare – că vrei să fii în sistem, că vrei să fii sănătos, că vrei să ai drepturi și libertăți, că vrei să fii monitorizat, sau că vrei să ți se ia temperatura!

Însă trebuie să fim conștienți – dacă e atâta ferocitate legislativă, punitivă, atâta inchiziție din partea acestor antihriști, e clar că ăsta e scopul lor ultim – marcarea oamenilor!

12 iunie 2019
La urmatoarea adresă https://patents.google.com/patent/US5878155A/en puteti găsi detalii înfiorătoare pentru un creștin despre invenția marcării umane cu tatuaj invizibil în vederea securizării tranzacțiilor comerciale electronice.

Încă din titlu ne dăm seama că cei care vor fi fost marcați cu asemenea procedură sunt parteneri de vânzare-cumpărare ai unei TRANZACȚII ELECTRONICE. Iar această tranzacție presupune deținerea unui act biometric, fie ca și cumpărător, fie ca vânzător. Iar ca să deții asemenea documente biometrice e nevoie de o semnătură prealabilă. Conform patentului de mai sus, marcarea are loc în momentul voluntar în care omul acceptă să primească actul biometric necesar tranzacției. A semna că ești de acord cu asemenea documente poate semnifica că ești de acord cu întreg sistemul, iar promotorii acestuia, fiind vicleni – îi marchează pe bieții oameni fără ca aceștia să știe în totalitate cu ce au de-a face.

Știți că mesajul Cărții Apocalipsei spune că “nimeni nu va putea să cumpere sau să vândă dacă nu va avea semnul fiarei pe frunte sau pe mână”, adică nimeni nu va putea să ia parte la tranzacțiile electronice fără să aibe semnul pe mână sau pe frunte.

Vedem peste tot că documentele biometrice sunt scanabile, citibile, și astfel rezultă că și semnul fiarei din omul care îl va primi va fi tot de tip scanabil. Ca sa fie scanabil, el trebuie să fie de forma unui cod de bare, iar în articol se spune clar că se va marca în omul respectiv “un tatuaj invizibil și indelibil (care nu poate fi șters)”.

Iată cum se poate concluziona că această marcare cu tatuaj invizibil pentru a cumpăra sau vinde este tehnica de trimitere a oamenilor în iad!

De-asemenea, din secțiunea Abstract a patentului diabolic de mai sus aflăm următoarele:

“Un cod de bare este tatuat pe individ. Înainte ca tranzacția să se finalizeze, tatuajul este scanat cu un scanner. Caracteristicile acestui tatuaj sunt verificate (comparate) cu cele existente deja în baza de date computerizată, pentru a se verifica identitatea cumpăratorului. Odata verificată, vânzătorul poate finaliza tranzacția.”

Din acest pasaj reiese că marcarea cu tatuaj invizibil, cât și verificarea acestuia se fac simultan, aproape instantaneu.

*Marcarea de acest tip are loc instantaneu. (în mai puțin de o secundă). Exact ca la scanarea unui produs achiziționat în supermarket.

În continuare, patentul NU se ferește să spună că “este destinat identificării persoanei” – de unde reiese că odată primit, nu-l mai poți scoate, devine al tău, devine personal, te vei identifica cu el, și el cu tine.

În continuare, textul de mai sus spune că: “Rețelele computerizate deținute de către instituțiile financiare au creat deja puncte pentru asemenea tranzacții în moduri neprevăzute (inimaginabile)”.

În mod clar, aici inventatorul face referire la bănci, căci în cadrul acestora omul semnează primirea unui act biometric cum ar fi cardul de debit sau de credit, de tip contactless sau nu.

Mai departe vine admiterea din partea sistemului că acest tip de marcare este unul pe viață: “Au mai existat metode de identificare permanentă a indivizilor, de unde reiese că această tatuare invizibilă din partea computerelor instituțiilor financiare este pentru totdeauna.

Apoi se povestește cum această “invenție” ar putea să fie asemănată cu o gravare (incizare), dar în același timp ne spun ei că “să stăm liniștiți, nu ar putea ei, din motive de conștiință, să folosească așa ceva în alte scopuri, ci doar pentru identificarea umană pentru tranzacțiile cu bani electronici”. Problema noastră, a creștinilor, nu este dată de scopul în care ne sunt prelucrate datele personale, ci în faptul că, Doamne ferește, am putea primi în noi semnul diavolului! Știm cu toții că orice cod de bare are în el inscripționat semnul 666, care este semnul satanei. Păi dacă acest semn este inoculat în om pentru totdeauna, cum să mai aibe omul respectiv nădejdea mântuirii propriului suflet, după ce va muri trupește?

Apoi se spune că „respectivul cod de bare tatuat (gravat) în om este unic, și că cerneala folosită la tatuare este invizibilă”.

Tehnica de folosire a unei asemenea proceduri se numește STEGANOGARFIE. Iată cum este definită această știință:

“Cuvântul Steganografie (steganography) (a nu se confunda cu stenografie) vine din limba greacă unde steganos înseamnă ascuns și graph înseamnă scris. Am putea spune că steganografia este știința sau arta de a scrie mesaje ascunse astfel încât existența lor să fie cunoscută numai de destinatar și expeditor.”

„Acest tatuaj este preferabil a fi plasat pe antebrațul individului” – spune în continuare inventatorul. Iar aici, evident că avem de-a face cu încă o “coincidență” legată de locul unde ne spune Cartea Apocalipsei că va fi plasat semnul numărului fiarei.

Justificarea sistemului vis-a-vis de implementarea acestor tatuaje invizibile este dată de faptul că cardul poate fi clonat și /sau furat, iar tatuajul respectiv nu poate fi furat.

“Cerneala folosită se numește Invisible Skin Marking Ink” (cerneală invizibilă pe piele de marcare (gravare).

“Tatuajul poate avea orice formă și mărime”, așa se spune în patent, iar “cine are un asemenea tatuaj nu va mai fi nevoie de nicio altă identificare”. Din această afirmație reiese fără doar și poate că avem de-a face cu semnul satanei, pentru că este de ultimă generație acest tatuaj, de vreme ce nu are nevoie de nimic în plus, căci va îngloba totul odată cu datele financiare ale individului, documente, certificate, adresă, stare de sănătate; practic, în acest tatuaj va fi înglobat tot dosarul omului respectiv.

În continuare se spune că “această tehnică de marcare este posibilă și prin intermediul tatuajelor vizibile ochiului uman”.

“Pentru a putea fi scanat un asemenea tatuaj invizibil este nevoie de scanner cu ultraviolete”.

“Acest tatuaj poate fi folosit în tranzacții de îndată ce a fost primit”.

Concluziile inventatorului, pe scurt:

“Metoda aceasta facilitează tranzacțiile prin următorii pași:

– arătând identitatea cumpărătorului;

– aplicând cumpărătorului cerneala invizibilă pe mână formând un tatuaj; și

– conectând prin scanare datele de pe tatuajul cumpărătorului cu baza de date existentă”.

De-a lungul ultimilor 10 ani, avem de-a face cu 3 tipologii de simbioză între om și înalta tehnologie:

– prima a fost HOLDABLES – adică deținerea de dispozitive tehnice;

– a doua generație a fost WEARABLES – adică purtarea de device-uri hi-tech (ear-plugs, smart-watch, hands-free, smart bracelet, șamd), iar

– a treia și ultima categorie este IMPLANTABLES – adică dispozitive implantabile, gravabile, tatuabile, și care odată primite nu mai sunt reversibile, identificându-se cu persoana respectivă pentru totdeauna! Injecția cu cip subcutanat, tatuajul electronic, marcarea izotopică, marcarea de mai sus sub toate formele ei, șamd).

Cine crede că războiul contra diavolului și a vicleșugurilor sale este ceva simplu, se înșeală amarnic. Acesta nu va veni niciodată la om să îl întrebe: “Iei semnul fiarei ca să te duci în iad?”, ci întotdeauna va veni cu o justificare gen, binele comun, avansul tehnologic, norme europene, etc.

Ce ne spune Sfântul Paisie atunci când este întrebat referitor la semnul fiarei:

-“Părinte, atunci când vor veni aceste vremuri, oare ni se va pune cu forța pecetea diavolului?”, iar părintele răspunde:

“Nu, nu vor pune cu forța, ci fiecare va merge să îl primească din proprie inițiativă. Vor fi europeni (adică cu bun simț aparent) cu noi, dar nimeni nu va putea să rămână în sistem fără să aibe semnul fiarei”.

Așadar, este o solicitare voluntară din partea omului atunci când semnul va fi plasat în el. Omul va dori să cumpere sau să vândă, și astfel se va considera că este de acord cu sistemul biometric respectiv. Cu toții știm ce este un card contactless, și știm cum poate fi scanabil, citibil de la distanță, iar în momentul în care semnăm că vrem să deținem un asemenea dispozitiv, sistemul poate lua de bună semnătura noastră pentru a ne implanta (grava) și pe noi (în corp), și așa cum cardul este scanabil, să fie scanabil și tatuajul respectiv. Ferească-ne Dumnezeu pe toți de asemenea cădere!

Pentru că ceea ce pregătesc și deja se implementează în lume este ceva premeditat de mulți ani de zile, înțelegem acum de ce presa favorizează mediatizarea tatuajului, și de ce sportivi, artiști, oameni celebri, promovează acest cult al tatuării – tocmai ca în mentalul colectiv să se inoculeze ideea că tatuajul este ceva normal, ceva de dorit, și ceva fără de care nu se poate trăi.

Și nu numai atât, dar și copiii foarte mici sunt obișnuiți cu acesta, de vreme ce la anumite bomboane au abțipild cu tatuaj temporar.

Articolul 2 – CUM SUNT INTERCONECTATE Chemtrails, Nanoparticulele și Marcarea Izotopică prin laser!?
7 septembrie 2019.

Zilele trecute cu toții am putut fi martorii cipării unui bărbat din Rusia cu un cod de bare, primit într-o bancă comercială, atunci când și-a dat acordul să fie înregimentat biometric, prin amprentare și scanarea feței sale!

Modul prin care această procedură se efectuează este următorul: atunci când este fotografiat, individul stă nemișcat, iar aparatul trimite către fruntea lui nanoparticule (cellule vii) invizibile ochiului uman! Odată ce acestea se instalează în om, acestea vor intra până la ADN-ul său și vor accesa întregul organism. Timpul de activare al cipului variază între 8 și 12 luni!

Însă acest articol nu este doar despre cazul acelui bărbat din Rusia, ci se referă mai degrabă la modalitatea prin care un organism uman este “pregătit” pentru a primi acest cip nanometric.

Pentru cine nu știe ce dimensiune reprezintă măsura nano, aceasta este 10-9 metri, adică 1 metru împărțit la un milliard, sau UN MILIMETRU ÎMPĂRȚIT LA UN MILION. Aceste nanoparticule sunt atât de mici încât nu se pot vedea nici măcar la microscop!

Datorită avansului tehnologic – de a manipula materia până la nivel nanometric – a luat naștere ceea ce numim astăzi nanotehnologie, însă cunoaștem cu toții că de-a lungul istoriei, saltul tehnic nu a dus doar la prosperitate, ci și la CREAREA DE ARME care mai de care mai distructive! La fel este și cazul acum, cu bio-arma CHEMTRAILS (dârele chimice șpreiate din avioane).

Acestea reprezintă cea mai avansată armă a grupării Noua Ordine Mondială în vederea controlării omenirii!

Am explicat în articolul  Chemtrails ce forțe, persoane, și servicii de intelligence sunt implicate în această mega-conspirație, și mai ales de ce nimeni nu îndrăznește să oprească acest atentat bio-terorist la adresa omenirii!

Motivul ocult pentru care se șpreiază are legătură directă cu ciparea oamenilor de la distanță (exact ca în cele 2 videoclipuri de mai sus) prin raze laser cu nano-particule, și voi explica aceasta în cele ce urmează!

Dr. Raenna Jennings despre chemtrails și nanoparticule!

Cardiologul Dr. Raena Jennings din Texas, SUA, explică într-un limbaj cât se poate de simplu cum ne afectează intern aceste nano-particule șpreiate din avioane!

***Ce este în paranteză sunt adăugirile mele!

Chemtrails conțin: Mercur, Aluminiu, Bariu și Strontiu (toate metale toxice), dar și celule roșii – mycoplasma care reprezintă un virus care poate pătrunde în ochi, gură și nas și cauzeaza pneumonia;

Alte elemente care se șpreiază sunt quantum dot dye (colorant cuantic = puncte quantice colorate) – și reprezintă nanoparticule foarte mici, adică ceea ce se numește “smart dust” (praf intelligent) care are proprietatea de semi-conductor – adică poate transmite și recepta semnal electro-magnetic. (Cu alte cuvinte, din cauza ingerării acestor nanoparticule, se explică cum de corpul uman, după ce a fost cipat, poate transmite informații despre el însuși, căci de vreme ce e plin de nanoparticule inteligente, acestea transmit non-stop date către sistemul de sateliți. Aveau dreptate rușii din documentarele de mai sus că omul cipat se transformă în “turn psihotropic”, iar explicațiile doctorului Jennings vin să confirme acest lucru).

Odată ce aceste nanoparticule sunt ingerate, corpul nostru va putea emite bio-fotoni care vor putea emite lumina ADN-ul nostru (țesutul)! (așa se explică de ce după activarea cipului nanometric, semnul fiarei se va activa luminând pe frunte, devenind verde!

Prin urmare – cei care șpreiază – după aceea POT MODIFICA CONȘTIINȚA UMANĂ! (aduceți-vă aminte ce spunea doamna Petrescu – Aspazia Petrescu despre particula NASA: “orice om la fecundare a primit în el scânteia divină (conștiința că există Dumnezeu)”, iar acum, cei răi, prin modificarea conștiinței umane (prin cipare) îl trimit pe om în iad! Orice om are o frecvență energetică unică (o aură), însă odată ce ingerează aceste nanoparticule, frecvențele sale își reduc intensitatea! (aceste nanoparticule întinează/murdăresc persoana respectivă).

Pentru alterarea sistemului uman, ei încep prin VACCINARE, în special prin cele anti-gripale! (apoi explică cum anume vaccinurile dăunează întregului Sistem Nervos prin eliminarea rolului benefic din organism al Cuprului, și cum odată anihilat efectul Cuprului, corpul va căuta să îl înlocuiască cu altceva, iar aici vine “soluția salvatoare” prin chemtrails, prin BARIU ȘI STRONȚIU);

Și de ce acest lucru e important? (Adică înlocuirea Cuprului cu Bariu și Stronțiu) – Deoarece Cuprul nu este electromagnetic, iar Bariu și Stronțiu sunt electromagnetice! (cu alte cuvinte, Cuprul nu emite unde la distanță, unde atât de necesare pentru cei răi de a urmări de la distanță oamenii cipați. Așadar, pentru ca chemtrails să aibă efect asupra oamenilor, prima etapa de alterare este vaccinarea, apoi chemtrails, și ultima etapă este ciparea propriu-zisă!)

Odată ce s-a făcut această alterare (prin vaccinare), devenim foarte sensibili la radiațiile magnetice externe (adică la manipularea comportamentală), și PUTEM EMITE ȘI PRIMI SEMNALE RADIO EXACT CA ȘI O ANETENĂ! (IATĂ DE CE RUȘII DIN MATERIALUL VIDEO AVEAU DREPTATE – omul devine o antenă psihotropă! Devine cyborg, după cipare. Însă înainte de cipare, vaccinarea și chemtrails îi oferă “pachetul întreg” de ingrediente în aceste sens!)

Așadar, atunci când respirăm, “praful intelligent” = smart dust, adică nanoparticulele, ÎNCEP SĂ FORMEZE CRISTALE ÎN INTERIORUL CORPULUI TĂU! Acestea se mai numesc PIEZO CRISTALS! Atunci când se presează un cristal, acesta va emite căldură, și astfel existând în noi acestea, în jurul creierului se formează practic un “creier” nou, dar care va fi capabil să emită radiații prin această piezo-tehnologie!

Prima aplicație a electricității Piezo a fost în Războiul din Golf, în Kuweit (anii 1990-1991)! După ce au șpreiat chemtrails peste oamenii de acolo, i-au atacat cu un semnal electro-magnetic astfel încât toți opozanții au început să tremure și să înghețe, astfel încât victoria a fost simplă!

Apoi am făcut studii detaliate asupra plămânilor veteranilor de război și s-a demonstrat că aceștia (plămânii) erau plini de aceste cristale Piezo!

Motivul pentru care chemtrails poate fi atât de eficient este pentru că componentele sale sunt amestecate cu Black Goo (substanță neagră)! (Black Goo reprezintă praf foarte fin preluat de pe meteoriții (pietrele) care au căzut pe pământ! Despre originea lor se crede a fi extratetrestră; satanică).

Acest praf inteligent poate reprograma sau modifica conținutul genetic al persoanei în care pătrunde, și având în vedere că în cazul bărbatului din Rusia că a fost marcat pe frunte cu celule vii nanometrice, de fapt, PENTRU A INTRA PÂNĂ LA ADN-UL UMAN, acestea s-au “întâlnit” cu ceea ce intrase deja în om (quantum dot dye) prin inhalarea chemtrails.

Așa se explică de ce odată marcat un om, IMEDIAT corpul acestuia “acceptă” aceste nanoparticule, pentru că organismul uman fusese “obișnuit” în prealabil cu aceste nanoparticule în ultimii ani, ingerându-le peste tot: prin aer, apă, mâncare, șamd!.

Poate că aceste explicații ale doctorului american par SF pentru unii dintre voi, însă ele se intersectează foarte bine cu ceea ce am văzut deja, și anume – ciparea de la distanță – a unui om!

Da, nanoparticulele există! Pot fi modulate precum niște celule vii și integrate de îndată omului care le primește!

Chemtrails există și conțin exact ceea ce spune doctorul!

Vaccinurile există și cauzează atât de mult rău!

Pe lângă dovezile vizibile imediat ale planurilor celor răi, ne mai putem da seama de ce aceste sfere de activitate sunt atât de importante pentru Noua Ordine Mondială: în toate se aruncă zeci de mii de milliarde anual, și în toate nu ți se dă voie să vorbești având altă opinie față de versiunea oficială!

TOATE ACESTE ȘPREIERI AU UN SINGU SCOP – să altereze funcționalitatea corpului uman și de a-l face “pregătit” pentru a primi semnul fiarei!

2. Să evitați acceptarea și biometrizarea datelor dvs precum scanarea feței și amprentarea, deoarece acestea duc negreșit la pierderea sufletului.

Concluzia: planul din 3 pași al Noii Ordini Mondiale privind ciparea oamenilor e următorul:

a) Vaccinarea – cu scopul de a face craniul uman sensibil la radiații electromagnetice; adică înlocuirea Cuprului din Sistemul Nervos cu Bariu și Stronțiu, tocmai pentru ca acel cap (craniu) să fie capabil să “emită” și să “recepteze” unde electromagnetice! Desigur că vaccinarea are o mulțime de planuri secundare, însă acesta este cel mai important.

b) Chemtrails – modificarea ADN-ului uman astfel încât cipul nanometric primit pe frunte să se înregimenteze mai ușor în toate celulele corpului; de aceea activarea cipului durează între 8 și 12 luni, deoarece unii oameni sunt mai puțin expuși la chemtrails!

c) Ciparea propriu-zisă prin acceptarea de documente biometrice!

În cazul marcării izotopice – de aproape – puteți vedea cât de important este acceptul nostru privind sistemul biometric actual, deoarece fără acceptul nostru (actul volițional), toate aceste mizerii ale antihristului nu ne pot ataca mântuirea! Doar în cadrul acceptului de bunăvoie al omului, sistemul îi anihilează conștiința și îi ia sufletul băgându-l în iad pentru veșnicie!

Dumnezeu ne-a dat la naștere cel mai mare dar – liberul arbitru – libertatea, așa că acum diavolul se leagă tocmai de acest aspect pentru a ne înrobi pe vecie!.

FOARTE IMPORTANT!!!:

Dacă nu ai făcut-o deja, SEMNEAZĂ ACUM și tu petiția:

”SUNTEM ÎMPOTRIVA VACCINĂRII OBLIGATORII !”

 

Adevăratul scop ascuns (viclean) al Pandemiei – marcarea izotopică a oamenilor prin consimțământ!

 

 

.

 

Publicitate
Acest articol a fost publicat în CORONAVIRUS(Romania), VIATA LIBERA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la MARCAREA IZOTOPICĂ A OAMENILOR PRIN CONSIMȚĂMÂNT!

 1. simona zice:

  Nu stiu cum ginditi dumneavoastra ,dar pt mine Dracul e doar omul .Creatorul nostru nu ne vrea in chinuri ,nu ne da teme si nu face baraje,obstacole peste care sa trecem .si sigur n-are nevoie de ritualurile noastre de doi bani . Avem tot ce ne trebuie creier ,minte ,intelepciunea se cistiga invatind ,dar suntem trimisi cu tot ce trebuie ,moralitatea si bunul simt se invata ,cind le-ai invatat ai sa intrebi DE CE ? Si atunci abia vei fi OM si nimeni si nimic nu-ti va putea face ceva impotiva ta . Singura durere este ca suntem legati unul de altul ,uitati-va la noi daca pina acum aram legati ca cetateni ai unei tari de ex romani ,azi suntem legati cu intreaga planeta . Hai ca ne-om gasi macar un miliard care sa luptam .
  Avem liber arbitru ,asa se zice dar daca tot ne inspiram din biblie exista niste versete care ne spun ca Iahve stie tot ,dar absolut tot ce tise va intimpla tie pe Pamint inca de la nastere . Si daca ai ceva creier te vei intreba : si daca stie tot ce voi face atunci inseamna ca eu urmez un rol ,voi fura ,omori ,viola ,minti sau mai stiu eu ce porcarie scrie in cartea vietiii fiecaruia . Si atunci unde-i liberul albitru ?
  Ca avem niste ticalosi care se joaca de-a sfirsitul lumii e cert . Ca au si tehnologia ,este si mai cert . Va dau un singur ex si nu ai nevoie de chemtralis sau vaccinul lui peste -HOLOGRAMA . Au ajuns la un nivel de redare fantastic ,ca faci pe tine de frica ,iti apare brusc in fata pe strada o mare-nvolburata si ”falci ”deasupra capului tau . A fost si un spectacol cu toti artistii decedati de credeai ca-s toti pe scena acolo si canta ,se misca ,vorbesc ,l-am vazut si atunci mi-a picat fisa .Da fisa s-a rostogolit,exact asa va veni si Isus .Au sa regizeze marea venire a lui Isus ,si-o sal „vedem ” cu totii pe norii cerului . Milioane de holograme pe cerul lumii .
  Dar acum cind nebunii lumii se joaca de-a sfirsitul lumii e buna si partea cu Apocalipsa cu ortodoxismul ,macar vom avea de partea noastra pe unii care de frica vor refuza porcaria .
  Si pina la urma sufletul e etern ,nu ni-l poate fura nimeni . In momentul in care paraseste corpul definitiv mori . Inchisoarea lui e trupul nostru de carne .
  Scuze iar am vorbit mult ,dar intram pe Iesirea din Matrix si ar trebui sa interferam din cind in cind cu ezoterismul . Si cum zicea cineva ”nu credeti tot ce scriu ,cercetati ,cautati ,intrebati De Ce .”Ginditi ,rasuciti pe toate partile .

  Apreciat de 3 persoane

  • neicaion zice:

   „…atunci abia vei fi OM si nimeni si nimic nu-ti va putea face ceva impotiva ta”, ingredientul acesta formal este perfect valabil doar dacă şi tu acorzi respect faţă de tot ceea ce te înconjoară, începând de la hrana de pe masă cu carne de toate felurile şi minciuna zilnică în care ne bălăcim absolut inconştienţi de consecinţele ei asupra firii umane ce se degenerează..

   Apreciază

 2. Miuleț, ce naiba…ai preluat mot-a-mot și toate elucubrațiile religioase ortodoxe (iad, rai, diavol, 666, pierderea sufletului, etc, etc) pe care habotnicul și spălatul ăsta pe creier ce-a tradus articolul le prezintă, speriind astfel mintea credulă, ignorantă, a credinciosului păcătos.
  Cât de idiot să fii, ca credincios religios, ortodox, au ba, încât să nu realizezi că, cel puțin legat de subiectul articolulu, tot ce scrie în cartea sfântă a creștinismului este Agenda criminalului psihopat YHWH, plan de acțiune pe care popii și „sfinții pământeni” ortodocși îl vâră în creierele bine spălate ale creștinilor, ca fiind Planul „Satanei”?! 😀

  Apreciat de 2 persoane

 3. Lup Alfa zice:

  Apreciez.Toată stima !

  Apreciază

 4. Felicia zice:

  Buna ziua!
  Ma intereseaza cu ce izotopi – ai carui element chimic – se face aceasta marcare izotopica. Si eu, in meseria mea, am marcat izotopic diferite substante chimice, deci sunt in domeniu. Astept un raspuns la obiect (stiintific) – pentru ca se vede ca dispuneti de o excelenta formatie intelectuala!
  Va rog nu ma trimiteti la alte video-uri etc. Un nume de element chimic (sau mai multe, daca e cazul), ba chiar un simbol chimic e de ajuns!
  Multumesc din suflet!
  Si, bineinteles: Doamne ajuta!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: