Viața orbitală – Modelul universului


Privind spre spațiul cosmic găsiți nenumărate stele ca „Soarele”, steaua acestui sistem solar, cu planete proprii în orbită

Mișcarea continuă, vibratorie, urmează aceleași Legi Universale, ca și atomul, sistemul solar micro-cosmic. Într-adevăr, oriunde ne uităm în viață, fie în spațiul exterior, fie în spațiul interior, orice lucru este fie atomi, fie sisteme solare. Ele sunt ca octavele aceluiași lucru: micro / macro cosmos. Nu este nimic altceva.

Ce este o clădire? Un copac? Și orice altceva care pare a fi altceva, sunt doar un ansamblu de atomi / sisteme solare. Nu pot sublinia semnificația acestui lucru suficient. Este una dintre cele mai importante date, iar înțelegerea sensului său complet este una din cheile cele mai importante pentru înțelegerea Universului și a vieții noastre.

Care sunt aceste chei extraordinare?

Următoarea cheie importantă poate fi observată cu atomii și sistemele solare. Este modelul lor orbital, relația lor orbitală. Acesta este modelul primar care există în Univers. El prevalează, iar toate celelalte sunt construite pe el. Este baza pe care se bazează relațiile noastre masculine / feminine. Este ceea ce face sufletul.

„Dar nu sunt aceste orbite, lucruri separate între sisteme sau atomi? Cum ar putea fi construit totul în Univers? Și cum ar putea fi baza relațiilor umane? ”

     Modelul orbital universal este, de asemenea, baza sistemelor solare și atomice

Uitați-vă în spațiu pe timp de noapte. Fiecare „stea” strălucitoare pe care o vedeți este fie un „Soare” – un obiect radiant de lumină, care este înconjurat și orbitat de planete, sau o planetă reflectând lumină de la lumina unei stele. Oamenii de știință au descoperit despre obiectele „solide” care ne înconjoară – apă, copaci, clădiri, pietre, pământ, plante, corpuri umane – că toate sunt făcute din atomi.

Și ce sunt atomii?

„Stelele” microscopice ce sunt orbitate de planete, dar foarte mici și foarte, foarte repede – ele sunt o octavă a stelelor și a propriului nostru sistem solar. Citiți textele antice. Am avut această cunoaștere cu mult înainte ca masele ignorante „să descopere” că Pământul nu era plat. Înainte de a „descoperi” că Pământul nu era centrul Universului. Înainte de a descoperi că Pământul se învârtea în jurul Soarelui, mai degrabă decât ceea ce se credea anterior, că Soarele se învârtea în jurul Pământului. Înainte de a „descoperi” atomii. În curând vor descoperi tot mai mult și mai mult.

Luați în considerare: dacă totul orbitează altceva? Ce se întâmplă dacă, atunci când devii mai mic decât atomii sau mai mare decât sistemele solare, se găsește același model orbital circular similar?

Desigur – într-un fel sau altul, chiar dacă nu l-au „descoperit încă”.

Ce se întâmplă dacă mergi spre infinit ca o spirală fără sfârșit? La fel. Este modelul creației, al Spiritului universal. Dacă contemplați pentru un timp, „modelul” unui atom sau sistem solar este, într-un sens, singura realitate. Este forma primară a vieții în Univers. Acest model este baza construcției iluziei noastre. Și din ce se compune? Acest model uimitor, un tot universal, constă din părți „individuale” care funcționează ca Unu. Această unitate este realizată în virtutea naturii polarităților părților individuale – plus / minus, masculin / feminin. Electronii unui atom sunt ca planetele unui sistem solar. Ei sunt încărcați opus („sexul” opus) nucleului unui atom și sunt atrași unul de altul – la fel cum sunt planetele și „Soarele” unui sistem solar. Părțile polarizate curg împreună într-un anumit „mod”, care este dictat de Legea Universală. Modelul este orbital datorită naturii relațiilor polarizate din spațiu. Există întotdeauna un centru, o sferă centrală care, care descarcă energia și „atrage” – și acel obiect central este înconjurat de obiecte ce sunt atrase și atașate de obiectul central.

În cazul unui sistem solar, Soarele este centrul în jurul căruia toate planetele se învârt. În cazul unui atom, nucleul este centrul în jurul căruia toți electronii se învârt. Ele sunt același lucru. Impulsul obiectelor exterioare (electroni sau planete), viteza lor în timp ce călătoresc prin spațiu, devine o mișcare circulară odată ce sunt atrase și atașate obiectului lor central (Soarele, o stea sau un nucleu). Această mișcare este ciclică – cu alte cuvinte, ea continuă să orbiteze în jurul centrului cu o anumită viteză, repetând ciclul într-o anumită perioadă de timp, astfel încât se produce un eveniment vibrațional de „cicluri pe … ceva” (al doilea, an, indiferent). În cazul Pământului care orbitează Soarele, este un ciclu pe an. În cazul altor planete, este mai rapid sau mai lent. În cazul atomilor, este foarte, foarte rapid – și diferit pentru fiecare atom.

Făcând un pas mai departe, ce se întâmplă dacă totul orbitează ceva, care orbitează altceva, și așa mai departe?

Toate funcționează ca UNU. Și există un model vibrațional complex. Fiecare dintre ele se leagă de toate celelalte obiecte, devenind o parte a fluxului lor și una cu ele. În întregul Univers, toate lucrurile sunt interconectate ca Unul în acest fel. Iar baza tuturor acestor lucruri este modelul universal pe care îl vedem exemplificat atât de perfect în sistemul atomic sau al stelelor. El urmează și reflectă perfect Legea Universală. Acest model curge în armonie perfectă cu ordinea universală.

    Ce se întâmplă dacă această formă, acest model, reprezintă relațiile ființelor? Ce se întâmplă dacă fiecare atom este o ființă conștientă compusă din ființe sufletești?

Ce se întâmplă dacă fiecare sistem solar este o ființă conștientă, compusă din ființe cu suflet (fiecare planetă și „Soare” este o ființă, în sine, care face o ființă UNA, împreună)? Ce se întâmplă dacă fiecare ființă are două roluri, ca și părinții și copilul în același timp – renunțând la ceva și îndrumând ceva?

Ce se întâmplă dacă fiecare „stea” se află atât într-o poziție de emisie, „polaritate pozitivă”, „direcționată” către planetele sale, dar este, de asemenea, ca o „planetă” la altceva pe care ea o orbitează (de ex. steaua Alcyone din Pleiade, pe care Soarele nostru o orbitează)? Ce se întâmplă dacă planetele primesc o „polaritate negativă”, staționând în postura unui „soare”, dar funcționând ca un „soare” la altceva care le orbitează sau sunt afectate de ele?

Potrivit învățăturilor, toate cele de mai sus sunt adevărate. Multe lucruri pot fi învățate și înțelese prin contemplarea conceptului de mai sus. Contemplarea acestui tipar a condus înțelegerea maeștrilor în toate aspectele vieții universale și pământești și, astfel, poate să ofere căutătorului contemplativ răspunsuri profunde.

Înțelegerea cu adevărat a sensului acestui model și aplicarea acestuia în viața umană poate oferi cea mai profundă înțelegere a naturii bărbaților și femeilor și a relațiilor, masculin / feminin. Este modelul perfect al interacțiunii armonioase polarităților opuse. Astfel, prin contemplare, ni se poate arăta calea de a avea relații perfecte, ajutându-ne să realizăm o interacțiune perfect armonioasă cu propriul nostru suflet și cu alți oameni.

Drum drept spre Lumină!

Sursa: http://humansarefree.com

https://burebista2012.blogspot.ro

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA(energie). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.